Sla menu over
Thuis in uw branche
Ballonnen

Vernieuwde website live!

SRA presenteert haar vernieuwde website. Dankzij een modern ontwerp, slimme zoekfunctie en een gebruiksvriendelijk inlogsysteem biedt de website een verbeterde ervaring voor alle gebruikers. Belangrijke verbeteringen zijn: verbeterde vindbaarheid, eenvoudig inloggen en moderne uitstraling.

Meer informatie over de nieuwe website
Toetsenbord

Nieuwe manier van inloggen op SRA-website

Om toegang te krijgen tot het ledendeel van onze SRA-website dient u in te loggen. De oude inlogmethode van e-mailadres en wachtwoord liet te wensen over. Zowel qua gebruiksgemak als qua veiligheid. We hebben daarom het wachtwoord vervangen door een korte, eenmalige 6-cijferige code die u eenvoudig kunt aanvragen en direct per e-mail krijgt toegezonden. Voer de inlogcode in op sra.nl?login en u heeft toegang tot de complete website van SRA.

Meer informatie over inloggen op de SRA-website
Jan Zweekhorst Award

Wie nomineert u voor de Jan Zweekhorst Award?

Het SRA-bestuur heeft in september 2021, het jaar van het plotselinge overlijden van voorzitter Jan Zweekhorst, besloten om jaarlijks de Jan Zweekhorst Award uit te reiken. De award staat voor verbinding, passie, inzet en maatschappelijke betrokkenheid. Kent u een persoon of organisatie binnen of buiten SRA die zich onderscheidt op fiscaal of accountancygebied?
Aanmelden kan t/m eind augustus