Sla menu over
Thuis in uw branche

Kennis assessments

Is uw kennis nog up-to-date?

Hoe staat het met de kennis op het gebied van Externe Verslaggeving en in de samenstelpraktijk? Gebruik een kennis assessment als 0-meting of leerinterventie.

Kennistoets samenstelpraktijk

Maakt u als kantoor gebruik van een kennis assessment? U ontvangt een eindrapportage waarin u ziet hoe er op deelgebied wordt gescoord. U brengt op deze manier eventuele kennishiaten direct in kaart en kunt kwaliteitsverbeteringen en toekomstige leeractiviteiten hierop afstemmen.

In het (online)kennis assessment  voor de samenstelpraktijk krijgen uw medewerkers 40 vragen op het gebied van de VGBA, NOCLAR, NVKS, Wwft en Standaard 4410. De vragen in het assessment over Externe Verslaggeving gaan onder andere over voorzieningen, consolidatie en waardering van deelnemingen én materiële en immateriële vaste activa.

Alle vragen zijn samengesteld door een professioneel team. Bij beide assessments komen verschillende actualiteiten aan bod, zoals (dis)continuïteit en praktijkcases.

Freddie de VriesBenieuwd hoe kantoren de assessments in de praktijk ervaren?
RHM (nu Bol Adviseurs) heeft als een van de eerste SRA-kantoren de beide assessments afgerond. Volgens Freddie de Vries AA hebben deze leerinterventies allebei betekenisvolle en bruikbare stuurinformatie opgeleverd. "Het heeft de noodzakelijke omslag in onze organisatiecultuur enorm versneld."

Lees het praktijkverhaal in ons ledenmagazine

Meer informatie?

Barbara BerbenWilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kantoor?

Barbara Berben
E
 bberben@sra.nl 
T 030 656 60 60