Sla menu over
Thuis in uw branche

Zorg dat u snel AVG compliant bent

Bent u volledig AVG-proof? Heeft u alle rechten en plichten richting uw klanten, leveranciers en personeel geborgd? Weet u wat u moet vastleggen en wat u moet bewaren?

AVG Quick scan: weet snel waar u staat

Weet u wat u moet vastleggen en wat u moet bewaren? Met de SRA AVG Quickscan krijgt u direct inzicht in de huidige stand van zaken op uw kantoor. Wij scannen uw kantoor op alle vereisten die gesteld worden in de AVG-wetgeving.

Bekijk de AVG Quick scan

AVG update: welke stappen zetten om aan huidige eisen te voldoen?

Bent u nog niet helemaal AVG-compliant maar vindt u niet de tijd en ruimte om dit goed af te ronden? Laat SRA u dan helpen. Met de 'AVG update' helpen wij u snel zaken op orde te brengen. We kijken naar wat er al is gerealiseerd, screenen of dit nog steeds voldoende is en dragen zorg voor nog ontbrekende zaken zodat u weer AVG-proof bent.

Bekijk de AVG Update

Kennissessie AVG, cybersecurity en privacy

U en uw medewerkers zijn de belangrijkste schakel als het gaat om de bescherming van uw organisatie tegen datalekken en cyber incidenten. Belangrijk dus dat iedereen op de hoogte is van de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied. Met een kennissessie bij u op kantoor leert u risico's herkennen, wat u kunt doen om incidenten te voorkomen en hoe te handelen als u toch wordt getroffen.

Bekijk de Kennissessie

Contact / vragen

Tony van Oorschot 

 

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60