Sla menu over
Thuis in uw branche

AVG Quickscan

Zorg dat u snel AVG compliant bent

Weet u wat u moet vastleggen en wat u moet bewaren? Met de SRA AVG Quickscan krijgt u direct inzicht in de huidige stand van zaken op uw kantoor. Wij scannen uw kantoor op alle vereisten die gesteld worden in de AVG-wetgeving.

SRA AVG-Quickscan

Snel inzicht

Met de SRA AVG Quickscan krijgt u direct inzicht in de huidige stand van zaken op uw kantoor. Wij scannen uw kantoor op alle vereisten die gesteld worden in de AVG-wetgeving. We nemen het volgende samen met u onder de loep:

  • Privacybeleid
  • Register van verwerkingen
  • Register van incidenten
  • Basisbeveiligingsmaatregelen
  • Aanwezigheid van verwerkingsovereenkomsten
  • Awareness onder uw medewerkers
  • Rechten van betrokkenen

U ontvangt van ons vervolgens een actielijst met verbeterpunten. Zo zorgt u ervoor dat u snel compliant bent!

Wat houdt de AVG Quickscan in?

  • Een eerste consult van een uur met de IT-specialist. U bespreekt uw huidige situatie en uw eventuele wensen. Wij geven aan wat u kunt verwachten op de dag van de scan en welke informatie u op de dag van de scan voorhanden moet hebben.
  • De AVG Quickscan: de IT-specialist neemt bij u op kantoor, samen met u en/of een van uw medewerkers, de scan door.
  • De IT-specialist stelt, naar aanleiding van de uitkomsten van de scan, een concrete actielijst met verbeterpunten op. Deze lijst ontvangt u binnen twee weken na afloop van de scan. Hiermee kunt u direct aan de slag.

Wat kost de AVG Quickscan?

Kantoren tot en met 50 medewerkers betalen voor het gehele traject, inclusief de actielijst, € 1.350 (excl. btw). Heeft u meer dan 50 medewerkers? Dan maken wij graag voor u een offerte op maat.

Aanmelden AVG Quickscan

Wilt u de AVG Quickscan laten uitvoeren? Vul dan het online formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden SRA AVG Quickscan

Vervolgconsult gewenst?

Het kan natuurlijk zo zijn dat uit de scan blijkt, dat er meer nodig is dan de stappen die u zelf kunt of moet zetten om AVG-proof te worden. Of u wenst een uitgebreid advies op een of meerdere aspecten betreft AVG binnen uw organisatie. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze gespecialiseerde kennis en knowhow. Wij stellen dan graag met u een vervolgtraject samen.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Tony van Oorschot, IT-specialist.

Tony van Oorschot 

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60