Sla menu over
Thuis in uw branche
Vraagteken

Hulp & contact

Heeft u een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

SRA is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur, telefonisch via 030 656 60 60 en per e-mail via info@sra.nl.

Bezoekadres: Rijnzathe 14, 3454 PV Utrecht

Contactgegevens

Het adres van SRA is:

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

SRA is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur, telefonisch via 030 656 60 60 en per e-mail via info@sra.nl.

Het adres is:
Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

Locatie

Het pand van SRA bevindt zich aan de Rijnzathe 14 in Utrecht. De receptie van SRA en de zalen voor de bijeenkomsten bevinden zich op de 4de verdieping.  

Toegang pand

De liften naar de 4de verdieping, waar zich de receptie van SRA bevindt, kunt u bereiken via de (rechter)hoofdingang aan de voorzijde van het pand.

SRA is bereikbaar via meerdere busverbindingen vanaf Utrecht centraal station. Zo kunt u onder meer kiezen voor de buslijn 24 (uitstappen bushalte 'Veldzigt-Zuid, De Meern') of buslijn 28 (uitstappen bushalte 'De Meern-Oost, De Meern').

  • De bushalte 'Veldzigt-Zuid, De Meern' bevindt zich op ca 4 minuten loopafstand van het SRA-pand, maar heeft de beperking dat er minder bussen rijden via deze halte.
  • De bushalte 'De Meern-Oost, De Meern' bevindt zich op ca 14 minuten loopafstand van het SRA-pand maar heeft als pluspunt dat er de gehele dag diverse bussen rijden via deze halte.    
  • Ga naar de routebeschrijving met de bus (vanaf Utrecht centraal station, Google Maps)

Parkeren

Rij naar de slagboom bij de Rijnzathe 14 en meldt u zich daar aan bij de receptie van SRA. Als u vervolgens rechts afslaat kunt u voor het pand parkeren (zie afbeelding onder). Mochten alle parkeerplaatsen buiten voor het pand bezet zijn, kunt u ook kosteloos gebruikmaken van de parkeergarage onder het pand. Rij daarvoor na de slagboom rechtdoor.

SRA heeft voor het pand de beschikking over twee laadplekken voor (semi)elektrische auto's. Bij aankomst bij SRA kunt u bij de receptie aangeven dat u van een laadplek gebruik wenst te maken. U krijgt dan een tijdelijke laadpas ter beschikking.

Let op! Parkeren op de rijbaan (Rijnzathe) is verboden. Door hier te parkeren riskeert u een boete.

Parkeren bij SRA

Bent u journalist en hebt u een vraag? Neem dan contact op onze afdeling Vereniging & Relatiemanagement:

Persvragen Bestuur & Beleid:  Saskia Danse 
Telefoonnummer: 06 344 91 000 (aanwezig dinsdag t/m vrijdag)
E-mail: sdanse@sra.nl / pers@sra.nl
   
Overige persvragen: Judith van Teeffelen
Telefoonnummer 06 227 93 764 (aanwezig maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
E-mail jvteeffelen@sra.nl / pers@sra.nl
  • KvK-nummer: 40481496
  • Btw-nummer: NL0075.28.371.B01

Educatie / Incompany / Stagebureau

Neem contact op met Educatie, Incompany of het Stagebureau via onderstaande gegevens:

E educatie@sra.nl
T 030 656 60 60

E incompany@sra.nl  
T 030 656 60 60  

E stagebureau@sra.nl
T 030 656 60 60

Vaktechnische vraag

Heeft u een vaktechnische vraag op het gebied van accountancy of fiscaal? Bel dan naar 030 656 60 60, mail naar vaktechniek@sra.nl of maak gebruik van ons online formulier.

Wij streven ernaar uw vraag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 2 à 3 werkdagen te beantwoorden.
Let op!

Deze vaktechnische helpdesk is exclusief voor SRA-leden.

Vragen uit de praktijk

Het vaktechnisch bureau van SRA beantwoordt dagelijks vele vaktechnische vragen van haar leden. Periodiek lichten we enkele actuele of veelgestelde vragen uit waarvan we de antwoorden publiceren op onze website.

Website en inloggen

Als u nog niet in het bezit bent van inloggegevens voor het ledendeel van de SRA-website én u bent medewerker van één van de bij SRA aangesloten accountantskantoren, vraag dan een account aan via de link 'Registreren' rechtsboven op de site. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan uw inloggegevens.

Als u wel in het bezit bent van inloggegevens, kunt u inloggen via de knop 'Inloggen' rechtsboven in het scherm. Vul uw e-mailadres in, er wordt een code naar u gestuurd per e-mail waarmee u kunt inloggen op de SRA-website.

U kunt inloggen via de knop 'Inloggen' rechtsboven. Vul uw e-mailadres in. Er wordt dan per e-mail een code naar u gestuurd waarmee u kunt inloggen op de SRA-website. U heeft geen wachtwoord nodig.

  • Ik heb bij het inloggen mijn e-mailadres ingevuld, maar zie de melding 'Er is een fout opgetreden'. Wat nu?

Mogelijk heeft u nog geen SRA-account en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend. U ontvangt dan geen code. Neem contact met ons op via registreren@sra.nl.

  • Ik probeer met de code in te loggen, maar zie de melding 'De ingevoerde code is onjuist'. Wat nu?

Vermoedelijk heeft u niet de juiste code ingevoerd. Probeer het opnieuw.  

  • Ik probeer met de code in te loggen, maar zie de melding 'Er is te vaak een onjuiste code ingevoerd. Uw account is geblokkeerd. Neem contact op met registreren@sra.nl'. Wat nu?

Neem contact met ons op via registreren@sra.nl

  • Ik probeer met de code in te loggen, maar zie de melding 'Uw SRA-account is niet meer actief. Bij vragen neem contact met ons op'. Wat nu?

Neem contact met ons op via registreren@sra.nl.

U kunt zich gratis aanmelden voor onze dagelijkse SRA-Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is exclusief voor SRA-leden.

De vaktechnische nieuwsbrief wordt circa elke 7 weken verstuurd. Ontvangen of uitproberen? Stuur dan een e-mail aan info@sranieuwsbrief.nl. De vaktechnische nieuwsbrief is exclusief voor SRA-leden.

Mijn Leeromgeving

Als u een cursus of opleiding volgt via SRA, ontvangt u via e-mail inloggegevens voor 'Mijn Leeromgeving' op SRA.nl. Dat geldt voor zowel leden als niet-leden.

Om toegang te krijgen tot Mijn Leeromgeving dient u in te loggen op het ledendeel van de SRA-website. Nadat u bent ingelogd, klikt u vervolgens rechtsboven in het servicemenu op de link 'Mijn Leeromgeving'.

Als u als niet-lid toegang wil tot de Leeromgeving van SRA, gaat u naar 'Inloggen' rechtsboven in het servicemenu en vraagt u een account aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan uw inloggegevens.