Thuis in uw branche

Jaarverslag Kwaliteit en Cultuur

Cultuur en gedrag

In dit jaarverslag lichten we u graag op transparante wijze toe hoe bestuur en bureau in 2022 binnen en buiten SRA invulling hebben gegeven aan het werken aan kwaliteitsgerichte cultuur, werkdruk en gedrag. En hoe wij onze leden hierbij ondersteunen.

Het bevorderen en verankeren van een kwaliteitsgerichte cultuur binnen het accountantskantoor is een belangrijk thema. En dat blijft het voorlopig ook. We zien dit element terug in de maatregelen van overheid, toezichthouder en beroepsorganisatie, en er wordt veel over gesproken en geschreven en aan gewerkt in de financiële keten, de sector en bij accountantskantoren zelf. Een kwaliteitsgerichte cultuur stimuleert gedrag dat de kwaliteit van uw organisatie ondersteunt. Enerzijds door te kijken naar systemen, processen en vaktechnische kennis, anderzijds door te kijken naar soft controls zoals gedrag en leiderschap.

Wij helpen u graag. Bekijk de informatie in het dossier op de website. Of neem contact met ons op. Samen naar een kwaliteitsgerichte cultuur. 


Download het jaarverslag

Contact

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op:

Team Cultuur van SRA 

T 030 656 60 60
E cultuur@sra.nl