Thuis in uw branche

Dossier Cultuur, gedrag en werkdruk

Accountantsorganisaties hebben de afgelopen jaren stappen gezet om hun governance en kwaliteitsgerichte cultuur te versterken. SRA ondersteunt u hierbij. In dit dossier vindt u een overzicht van de diensten die SRA aanbiedt op het gebied van Cultuur en Gedrag en PSA-beleid. Zoals de SRA-Cultuurscan, inclusief werkdrukonderzoek.

Invulling geven aan kwaliteitsgerichte cultuur

Jaarverslag Kwaliteit en Cultuur
Lees het Jaarverslag 2022

'Maak de stappen klein en concreet'

Een kwaliteitsgerichte cultuur stelt de kwaliteit van alle vormen van dienstverlening bij een accountantskantoor centraal. Gedachtegoed dat ook de basis is van ons eigen verenigingsbeleid en voor de normen die we stellen aan onze leden. Hoe maak je zo’n kwaliteitsgerichte cultuur nu concreet? Hoe werk je naar zo’n cultuur toe binnen je kantoor? Hoe zorg je voor een duurzame verankering?

Lees het artikel

Samen naar een kwaliteitsgerichte cultuur

Team Cultuur van SRA
Maak kennis met het team

Hoe gaat het met u in coronatijd?

Hoe gaat het met u in coronatijd? Die vraag hebben wij in november 2020 aan u voorgelegd. Wat is de invloed van thuiswerken op uw innovatievermogen, productiviteit, welzijn en samenwerking. Welk rapportcijfer geeft u dit nu en waar is behoefte aan? De resultaten zijn soms logisch, soms verrassend.

Bekijk de resultaten

Good practices & inspiratie

Lamp
Bekijk de artikelen

Werkdruk/PSA-Beleid

Werkdruk en hoe hiermee om te gaan heeft de aandacht in onze branche. Onze HRM-afdeling heeft voor u een PSA-beleid inclusief een klachtenformulier opgesteld. Doe hier uw voordeel mee. Ook bieden wij een cursus voor Young Profs ter voorkoming van werkstress.

Lees verder

Flyer SRA-Cultuurscan

Flyer controlepraktijk
Download de flyer

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren