Thuis in uw branche

Team Cultuur en gedrag

Maak kennis met het SRA-team Cultuur en gedrag:

Wilma Hosang

Wilma Hosang, manager Advies, Strategie & Data

Wilma Hosang heeft aan de wieg gestaan van het onderzoek Cultuur en Gedrag. Zij adviseert en coacht kantoren/vennoten bij het oppakken, implementeren en evalueren van verbeteringen op het gebied van Cultuur en Gedrag en Kwaliteit. Wilma voert al jaren strategische sessies uit bij SRA-kantoren en coacht de SRA-sparrensessies. Zij maakt tevens deel uit van de NBA-werkgroep Kwaliteitsgerichte Cultuur en de werkgroep Ethisch competentieprofiel van de accountant. Dit maakt haar tot een allround adviseur.

Theo Reuters, HR adviseur

Theo Reuters is al geruime tijd betrokken bij de advisering, uitvoering en bespreking van de uitkomsten van het onderzoek Cultuur en Gedrag. Tevens adviseert en coacht hij kantoren/vennoten bij het oppakken, implementeren en evalueren van verbeteringen op het gebied van Cultuur en Gedrag en Kwaliteit. Theo heeft een flink aantal SRA-kantoren in zijn klantportefeuille. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van kantooradvisering, kennis van de branche en specifieke kennis op het terrein van HR-zaken, maakt hem tot een gedegen adviseur.

Theo Reuters

Iris de Deugd

Iris de Deugd, coördinator Advies Strategie & Data

Iris de Deugd is al een flink aantal jaren betrokken bij de praktische uitvoering en de verwerking van de uitkomsten van het onderzoek Cultuur en Gedrag. Zij heeft hierdoor een gedegen kennis opgebouwd over het onderzoek en het thema Cultuur en Gedrag. Haar kennis en ervaring zet zij nu ook in bij de bespreking van de resultaten en advisering van kantoren naar aanleiding van de uitkomsten.

Patricia Zwijgers, adviseur

Patricia Zwijgers is binnen het team Cultuur en Gedrag al een aantal jaren betrokken bij de advisering, uitvoering en bespreking van de uitkomsten van het onderzoek Cultuur en Gedrag. Tevens adviseert en begeleidt zij kantoren/vennoten bij het oppakken, implementeren en evalueren van verbeteringen op het gebied van Cultuur en Gedrag en Kwaliteit. De kennis over en ervaring met SRA-kantoren en de accountancybranche die zij opdeed de afgelopen jaren bij SRA, maakt haar tot een veelzijdig adviseur.

Patricia Zwijgers

Irma Coeymans

Irma Coeymans, adviseur en coach

Irma Coeymans is sinds 2022 toegevoegd aan het team Cultuur en Gedrag. Zij is betrokken bij de advisering, uitvoering en bespreking van de uitkomsten van het onderzoek Cultuur en Gedrag. Tevens adviseert en begeleidt zij kantoren/vennoten bij het oppakken, implementeren en evalueren van verbeteringen op het gebied van Cultuur en Gedrag en Kwaliteit. Haar opleidingen en ervaring in de psychologie en als coach komen hierbij uitstekend van pas.

Contact

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op: 

T 030 656 60 60
E cultuur@sra.nl