Sla menu over
Thuis in uw branche

Samen dingen doen

Bij SRA wordt hard gewerkt. Maar er is ook volop tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, trainingen, activiteiten en uitjes met directe collega’s en het complete SRA-personeel. Ook nu we veelal thuiswerken, doen we er alles aan om betrokken te blijven en waar mogelijk (online) activiteiten te organiseren.
PV

De personeelsvereniging

De personeelsvereniging bestaat uit negen enthousiaste collega’s die met veel plezier tijd vrijmaken om leuke, leerzame, gedurfde, actieve, educatieve, verantwoorde en vertrouwde events op touw te zetten. Tevens regelen wij een aantal events die door SRA als werkgever wordt aangeboden.

De PV stelt zich voor

SRA Leerdag

Ieder jaar organiseert SRA een Leerdag. Een mooie investering in de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers. De SRA Leerdag staat in het teken van inspireren, leren en informeel samen zijn.

Investeren in persoonlijke ontwikkeling
Collega laptop

ESRA: intranet van SRA

ESRA, het intranet van SRA, is meer dan een omgeving waar nieuws en mededelingen worden gedeeld met de medewerkers. Het is een online platform waar tal van projectgroepen onderling communiceren en informatie uitwisselen.

Meer dan een intranet
Appels

Fit en vitaal

Fitheid en vitaliteit staan bij SRA hoog in het vaandel. Zowel fysiek als mentaal. Daarbij staan drie pijlers voorop: balans, beweging en voeding.

Balans, beweging en voeding