Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 10-7-2024

SRA presenteert vernieuwde website

SRA presenteert vandaag haar vernieuwde website: www.sra.nl. Dankzij een modern ontwerp, slimme zoekfunctie en een gebruiksvriendelijk inlogsysteem biedt de website een verbeterde ervaring voor alle gebruikers.

Ballonnen

Als netwerkorganisatie investeert SRA inmiddels 35 jaar in de kennis van haar leden om bij te dragen aan de door hen geleverde kwaliteit van dienstverlening. Vernieuwing van de website was noodzakelijk om de toenemende hoeveelheid kennis en informatie op overzichtelijke wijze beschikbaar te kunnen blijven stellen voor de verschillende gebruikers.

Belangrijkste verbeteringen

Om ervoor te zorgen dat de vernieuwde website beter aansluit bij de wensen en behoeften van onze gebruikers zijn SRA-leden betrokken geweest bij de totstandkoming van het ontwerp. Hun suggesties en feedback hebben bijgedragen aan de belangrijkste verbeteringen:

  • Verbeterde vindbaarheid
    De vindbaarheid van informatie op onze website is aanzienlijk verbeterd. Via de slimme zoekfunctie krijgt u relevante zoeksuggesties op basis van uw zoekopdracht. Bovendien kunt u eenvoudig filteren en de verbeterde navigatie zorgt ervoor dat u in maximaal drie stappen bij de gewenste informatie bent. 
  • Vereenvoudigd inloggen
    De inlogmethode is vereenvoudigd: het wachtwoord is vervangen door een inlogcode. Zodra u wilt inloggen krijgt u deze inlogcode toegestuurd per mail. Deze manier van inloggen is duidelijk, gebruiksvriendelijk én veilig. Vraag hier uw code aan
  • Moderne uitstraling
    Dankzij een herkenbare structuur op basis van scanbare pagina's met afbeeldingen, icoontjes en een ruimtelijke opzet ziet de website er moderner uit en is de leesbaarheid verbeterd. Daarnaast biedt de vernieuwde site meer mogelijkheden om podcasts en video's te tonen, wat zorgt voor een dynamischere gebruikerservaring.

De totstandkoming van de vernieuwde website sluit aan bij waar SRA voor staat: binnen een sterk netwerk efficiënt en daadkrachtig samenwerken aan de uitdagingen van nu en de toekomst. Wij geloven dat we samen verder komen. Het resultaat, dat in co-creatie met onze leden is ontstaan, mag er zijn. We zijn zeer verheugd met de nieuwe look & feel van onze website en zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde zoekfunctie en inlogmethode het gebruiksgemak ten goede komen. Dat staat bij ons voorop.

We blijven bezig met het doorontwikkelen van de site en zijn benieuwd naar de ervaringen van onze gebruikers. Suggesties? Laat het ons weten via internetbureau@sra.nl.

Vragen over de nieuwe manier van inloggen?

Heeft u vragen over inloggen met code? Lees een korte uitleg plus FAQ.