Sla menu over
Thuis in uw branche
  • Publicatiedatum:12-09-2024

Mogelijkheid belafspraak Belastingdienst

Wellicht niet bij iedereen bekend, is er de mogelijkheid om via de website van de Belastingdienst een belafspraak te maken met de Helpdesk Intermediairs op een zelf gekozen dag en tijdstip. Dit kon al een tijdje tijdens een proefperiode maar is inmiddels blijvend beschikbaar.

Bellen

Helpdesk Intermediairs

De Helpdesk Intermediairs, te bereiken via 0800-0543, is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. In de praktijk lukt het lang niet altijd om direct een medewerker van de helpdesk aan de telefoon te krijgen.

Belafspraak

Om de bereikbaarheid voor fiscaal dienstverleners zo goed mogelijk op peil te houden draaide de Belastingdienst sinds 11 maart 2024 een proef met de mogelijkheid om een belafspraak met de Helpdesk Intermediairs te maken op een zelf gekozen dag en tijdstip. Uit de praktijk lijkt naar voren te komen dat dit goed werkt. Daarom is ook besloten om deze mogelijkheid blijvend beschikbaar te maken.

Werkwijze

U kunt een belafspraak maken op deze webpagina. U kunt dan zelf een dag en tijdstip selecteren. 

Let op!

De Belastingdienst verzoekt om een rechtstreeks telefoonnummer achter te laten zodat het contact direct tot stand kan komen.

Herkenbare nummers

De Belastingdienst belt altijd met herkenbare nummers. Welke herkenbare nummers dat zijn kunt u hier zien.