Thuis in uw branche

Vervolgopleiding NLP voor accountants

Voor diepgaand en blijvend advies

Hecht u belang aan goed management en blijvend advies? Volg dan deze vervolgopleiding NLP als verdieping op de basisopleiding.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 2995,00
Prijs niet-leden: € 3295,00
Groepsgrootte: 20
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 48
RB Algemeen 48
Bestemd voor: Fiscalist vennoot/medewerker, Bedrijfsjuridisch adviseur, Controleleider, Accountant in business, Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder

Uw docent

drs. Guido Dik

drs. Guido Dik is business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.

.

Inhoud

Hecht u belang aan goed management en blijvend advies? Volg dan deze vervolgopleiding NLP als verdieping op de basisopleiding.

De basisopleiding NLP concentreert zich op het communicatiemodel, terwijl deze vervolgopleiding ingaat op de motivatie van mensen: waarom doen mensen wat zij doen en wanneer komen zij wel of niet beweging? Verder leert u de basis van iemands karakter kennen en herkennen aan de hand van iemands communicatie.

Hierdoor kunt u diepgaander adviseren, mogelijke conflicten oplossen en anderen assisteren om moeilijke situaties het hoofd te bieden. Binnen teams begrijpt u hoe het komt dat het bijvoorbeeld ‘lekker loopt’ en krijgt u handvatten om te interveniëren daar waar het ‘niet lekker loopt’.

De volgende thema’s komen tijdens deze opleiding aan bod:

  • Vergroten van de mogelijkheden in uw gedrag zodat u ander gedrag kan laten zien.
  • Inzicht in de waarden en motivatie van uw gesprekspartner zodat u gericht kunt managen en adviseren.
  • Inzicht in iemands overtuigingen, zodat u de ander in beweging kunt krijgen.
  • Coachen van collega’s om ze te helpen veranderen in houding en gedrag.

U kunt deelnemen aan de vervolgopleiding, als u de basisopleiding NLP succesvol heeft afgerond. De NLP vervolgopleiding bestaat uit 8 dagen en wordt in samenwerking met NBA Opleidingen aangeboden. De opleiding wordt afgesloten met een theorie examen. Naast de bijeenkomsten dient u rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst. De opleiding staat in totaal voor 48 PE-uren.

Binnen NLP wordt gewerkt met accreditaties. De Vervolgopleiding NLP staat voor Master Practitioner NLP voor accountants. Dit is een deelaccreditatie voor Master Practitioner in NLP. Met de aanvullende vervolgopleiding NLP verwerft u het internationaal erkende certificaat van Master Practioner NLP.

Docent(en)

drs. Guido Dik

drs. Guido Dik is business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.

Angela Steemers

Angela Steemers is internationaal gecertificeerd NLP trainer en TLT Master.