Thuis in uw branche

E-learning Wwft voor non financials

Ook de backoffice moet op de hoogte zijn van de Wwft

De Wwft is de belangrijkste wet in Nederland als het gaat om het tegengaan van witwassen en financieren van terrorisme. Dit vraagt ook extra alertheid van de backoffice. Je bent immers de ogen en de oren van het kantoor.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 55,00
Prijs niet-leden: € 89,00
PE-uren/punten:
Bestemd voor: IT-manager, PR/Marketing manager, Managementassistent, HRM manager, Officemanager, Secretaresse
Leerdoelen:

Ik ben in staat om:

  • Ongebruikelijke transacties te herkennen.

Uw auteur

Gert van de Werken

drs. Gert van de Werken RA

drs. Gert van de Werken RA is directeur van AREP Accountants en Belastingadviseurs.

.

Inhoud

De Wwft is de belangrijkste wet in Nederland als het gaat om het tegengaan van witwassen en financieren van terrorisme. Dit vraagt ook extra alertheid van de backoffice. Je bent immers de ogen en de oren van het kantoor.

 Alle medewerkers binnen het accountantskantoor moeten periodiek bijgeschoold worden op het gebied van de Wwft. Waarom is dat eigenlijk? Welke rol speel jij in het voorkomen van witwassen en het financieren van terrorisme? Wat zijn aandachtspunten en wanneer moet je wat precies melden én aan wie?

 Op deze vragen geeft Gert van de Werken in deze praktische e-learning antwoord. Gert bespreekt kort de theorie en brengt deze direct in praktijk met voor jou herkenbare voorbeelden. Na afloop van de e-learning ontvang je een certificaat als bewijs van deelname welke je direct kunt downloaden in de leeromgeving.

  • Waar staat de Wwft voor? En wat is het doel?
  • Wwft drieluik
  • Welke risico’s zijn er?
  • Wat is een ongebruikelijke transactie?
  • Wanneer moet je melden?
  • Jouw rol binnen het kantoor in het kader van de Wwft

Deze e-learning bevat geen eindtoets. Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname. Op basis van de tijd die je aan de e-learning hebt besteed in combinatie met je klikgedrag registreert het systeem dat je de e-learning hebt behaald. Deze e-learning duurt circa 1 uur. 

Wilt u meerdere e-learning modules per jaar volgen? Bekijk dan onze aantrekkelijk geprijsde e-learning abonnementen. Of wilt u als kantoor meer e-learning in gaan zetten? Kijk dan naar onze kantorenabonnementen voor de mogelijkheden.

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEC36431