Thuis in uw branche

Demo's en workshops

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BiZ of bent u nieuwsgierig naar het BiZ-platform? Wij organiseren regelmatig (online) demobijeenkomsten en workshops. Hier leert u in korte tijd meer over de mogelijkheden en de inzet van BiZ. Meld u direct aan of neem contact op met het BiZ-team, wij helpen u graag.

Gratis workshop Adviseren met behulp van BiZ

Benchmarken met behulp van de verschillende BiZ-rapporten vergt inzicht. Uitspraken zoals 'mijn klant is te uniek' of 'het is appels met peren vergelijken', laten zien dat het lastig kan zijn om BiZ-data te vertalen naar advieskansen. SRA helpt u als BiZ-abonnee hierbij met een gratis en praktische workshop op dinsdag 2 juli.

Meer weten over de workshop?

Incompany workshop: Van cijfers naar klantsucces

Voor accountantsorganisaties ligt de toegevoegde waarde steeds meer in het advieswerk. Uw klanten willen immers met u sparren over zaken als: hoe staat mijn onderneming ervoor? En wat is de positie tov mijn concurrenten? Krijg inzicht en volg de incompany BiZ Workshop: Van cijfers naar klantsucces.

Bekijk het programma

Maandelijkse online demo

Nieuwe collega’s in dienst die nog niet bekend zijn met BiZ? Of bent u nieuwsgierig naar het BiZ platform? Elke laatste dinsdag van de maand verzorgen we een demo via Teams. Hier leert u in korte tijd meer over de mogelijkheden van BiZ.

Schrijf u in via het aanmeldformulier