Sla menu over
Thuis in uw branche

Studenten, hogescholen en young profs

Met plezier werken en kwaliteit bieden. Dat is toch wat je wilt? Kies daarom voor een SRA-kantoor. Een SRA-kantoor heeft veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw wereldbaan dichtbij

Studenten

Studeer jij Accountancy, Finance & Control, Finance Tax & Advice of aan een andere financiële opleiding? Dan zijn wij er voor jou! Wij brengen je namelijk niet alleen in contact met ons netwerk van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen door heel Nederland. We informeren je ook over het laatste nieuws in de accountancy, geven je handige tips & tricks en laten je zien hoe het is om te werken in het mkb.

Bekijk alle informatie op jouwwereldbaandichtbij.nl
Bijeenkomst

Hogescholen

SRA vindt het belangrijk dat studenten en docenten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten in de accountancy, met de mkb-praktijk in het bijzonder. In samenwerking met hogescholen, studieverenigingen en onze kantoren verzorgen wij daarom verschillende activiteiten en evenementen, zoals gastcolleges, de docentenkring, workshops en (in)formele netwerkbijeenkomsten.

Bekijk de mogelijkheden
Overleg

Young profs

Net Accountancy, Finance & Control, Finance Tax & Advice of een andere financiële opleiding afgerond? Of al een paar jaar werkzaam in de accountancy? Dan zijn wij er voor jou! Maak gebruik van ons netwerk van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen door heel Nederland. We geven je handige tips & tricks en vertellen je meer over hoe het is om te werken in het mkb.

Bekijk alle informatie op jouwwereldbaandichtbij.nl