Thuis in uw branche

Fiscaal Antwoord op SRA.nl

Als SRA-lid heeft u kosteloos toegang tot de fiscale kennisbank 'Avanzer Antwoord' van Wolters Kluwer. Vanaf maandag 15 februari is 'Avanzer Antwoord' van naam veranderd en heet het 'Fiscaal Antwoord'. Inhoudelijk verandert er verder niets en ook de toegang tot deze kennisbank blijft voor u hetzelfde.

In de SRA-versie van Fiscaal Antwoord vindt u fiscale informatie die relevant is voor uw MKB-klanten, conform actuele wet- en regelgeving en een modellenbank.

De relevante informatie is samengebracht in ruim 100 fiscale thema's, gidsen en memo’s. Voor verdieping in een thema navigeert u eenvoudig naar meer inhoudelijke informatie en formele naslagbronnen.

Verder zijn er inzichten, tips, checklists, video's, rekenmodellen, tekstmodellen, modelovereenkomsten e.d. die u in uw mkb-praktijk kunt gebruiken. Ten slotte zijn er gidsen, memo's, praktische hulpmiddelen en (tekst- en reken)modellen en is er toegang tot formele bronnen en naslagwerken.

LET OP! Loopt u tegen problemen aan bij het openen van Fiscaal Antwoord via onze website SRA.nl? Neem dan telefonisch contact op met de servicedesk van Wolters Kluwer via 0570 673555. Zij kunnen u helpen om alsnog direct toegang te krijgen tot Fiscaal Antwoord. Onze excuses voor het ongemak.


Naar Fiscaal Antwoord