Thuis in uw branche

Confida sluit zich aan bij SRA

  • Publicatiedatum: 26-3-2024
Logo Confida

Confida accountants & belastingadviseurs sluit zich aan bij SRA. ''Confida staat voor vertrouwen, de centrale bouwsteen van onze dienstverlening'', zegt Aram Roozemond, een van de partners van het kantoor.

''We bieden hoogwaardige service met een persoonlijke touch'', vervolgt Roozemond. Het kantoor uit Bergen op Zoom met 18 medewerkers richt zich op het mkb en vermogende particulieren. Confida begeleidt klanten als het gaat om accountancy, fiscaliteit, juridische vraagstukken, bedrijfsadvies en estate planning.

Elke sector kent zijn uitdagingen

In hun dienstverlening steunt het kantoor op jarenlange ervaring bij grote adviesorganisaties. Tevens hebben de mensen van Confida veel ervaring in het werken voor bepaalde branches. ''Elke sector kent zijn eigen uitdagingen en kansen. Met onze ervaring kunnen we ondernemers in verschillende branches helpen hun financiële en strategische doelen te bereiken'', zegt Roozemond.

Waarom lid worden van SRA?

''We zijn lid geworden van SRA, omdat de vereniging kantoren van onze omvang goed ondersteunt'', aldus Roozemond. ''Ik denk dan aan praktische handleidingen, templates, een goed cursusaanbod en advies op het gebied van software. Daarnaast vinden we het belangrijk dat SRA de belangen van kleinere accountantskantoren bij diverse instanties behartigt.''