Thuis in uw branche

Hoe werkt YourSafetynet?

Met behulp van een wizard kan het privacybeleid, en IT-gebruiksbeleid met de daarbij behorende regels en procedures, op een eenvoudige wijze voor uw kantoor worden ontwikkeld. YourSafetynet kan ook worden ingezet in de dienstverlening richting uw klanten.

Na het doorlopen van de wizard beschikt u onder meer over: privacyreglement(en) en overeenkomsten, een protocol voor melden van incidenten maar ook over een register van verwerkingen.

1. AVG-Wizard

De AVG-Wizard begeleidt de organisatie stap-voor-stap langs alle verplichte procedures voor AVG-compliance. Beheerders kunnen direct bij de actie aangeven of een deze is afgerond, in uitvoering of nog niet gestart is. De wizard ‘onthoudt’ deze status en maakt zo het traject inzichtelijker. De wizard is bovendien aanpasbaar voor iedere unieke situatie. U kunt zelf stappen wijzigen en/of toevoegen zodat de wizard naadloos aansluit op uw organisatie.

2. AVG-Workflow

Met de AVG-Workflow heeft u in een oogopslag zicht op de status en voortgang van het compliancetraject. Het toont knelpunten en voorkomt op die manier onnodige vertragingen.

3. AVG-Documentbeheer

AVG-Documentbeheer biedt een veilige opslagomgeving voor de gehele ‘AVG-boekhouding’. Het vereenvoudigt het aantonen van compliance en voorkomt chaos.

4. AVG-Zorgplicht

De AVG verplicht dat organisaties vlot en adequaat gehoor kunnen geven aan verzoeken van betrokkenen waar het hun persoonsgegevens aangaat. YourSafetynet levert deze procedures kant-en-klaar mee.

Verdienmodel

Daarnaast biedt YourSafetynet accountantsorganisaties een nieuw verdienmodel. Uw klanten moeten immers ook voldoen aan de AVG. De software maakt centraal beheer en uitrol van een AVG-compliant privacybeleid voor meerdere klanten eenvoudig mogelijk. Op die manier neemt u met YourSafetynet het beheer en de supervisie over het AVG-compliancetraject relatief eenvoudig uit handen.

Dankzij een inkoopafspraak heeft u als SRA-lid recht op een gereduceerd tarief

Afbeelding YourSafetynet

Klik op de afbeelding voor een vergroting

<< Terug naar menupagina                                                                                        SRA-propositie >>