Thuis in uw branche

Vertaalbureau Esperanto WBT

12% Korting voor SRA-leden

Esperanto

Esperanto WBT is een Nederlands vertaalbureau met meerdere vestigingen en een netwerk van vertalers in binnen- en buitenland. Voor ons is elke klant een relatie, waarbij vertrouwen, openheid, kwaliteit en flexibiliteit de belangrijkste voorwaarden zijn voor wederzijds succes. Esperanto WBT levert snel en betrouwbaar vakwerk, ingespeeld op uw wensen.

Waarom kiest SRA vertaalbureau Esperanto WBT voor haar leden?

Esperanto heeft vestigingen en vertalers die continu met elkaar in verbinding staan, dankzij de nieuwste technologie in computers en telecommunicatie. Hierdoor kan elke vestiging een beroep doen op de vertalersgroep in binnen- en buitenland. Voor ons is elke klant een relatie, waarbij vertrouwen, openheid, kwaliteit en flexibiliteit de belangrijkste voorwaarden zijn voor wederzijds succes. 
Esperanto WBT levert snel en betrouwbaar vakwerk, ingespeeld op uw wensen. 

In het kort:

  • 12% Korting voor SRA-leden
  • Jarenlange ervaring
  • Vast contactpersoon
  • Gespecialiseerde vertalers in (bijna) iedere taal
  • Geheimhoudingsverklaring
  • Scherpe tarieven en duidelijke voorwaarden vooraf
  • Snelle levertijden door moderne communicatiemiddelen

Aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding

Een belangrijke reden waarom u voor Esperanto WBT kiest, is de aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding. Om voor uw tekst een overzichtelijke offerte te ontvangen, kunt u gebruik maken van een offerte aanvraag. De tarieven in de offerte zijn inclusief correctie, terminologiebeheer en projectcoördinatie.

Bovendien krijgt u, als SRA-lid, 12% korting op al uw opdrachten. Uw aanvraag beantwoorden wij zo snel mogelijk met een overzichtelijke offerte.

Vakgebied en terminologie

Of het nu gaat om een tekst op bijvoorbeeld juridisch-, financieel-economisch- of commercieel gebied, voor elk vakgebied kunt u bij Esperanto WBT terecht. De meeste vertalers hebben zich gespecialiseerd in één van deze vakgebieden. Afhankelijk van het onderwerp van de tekst wordt gekeken welke vertaler(s) het meest geschikt is (zijn) voor de vertaling. Bovendien werken we met zgn. 'vaste' vertalers per klant. Op die manier kan een vertaler zich de stijl en terminologie van een bedrijf eigen maken.

Onze vertalers

Hooggekwalificeerde vertalers staan klaar om uw werk te verzorgen. Vertalers die al vele opdrachtgevers tevreden hebben gesteld. Het spreekt vanzelf dat uw teksten snel worden aangeleverd via de modernste communicatiemiddelen en dat wij alle gangbare bestandsformaten ondersteunen. Ook na aflevering van opdrachten kunt u natuurlijk altijd met vragen en op- en aanmerkingen bij ons terecht.

Levertijd

Levertijden zijn natuurlijk geheel afhankelijk van uw deadline en afhankelijk van onderhanden werk, gemaakte afspraken en de planning. Voor spoedopdrachten bestaat de mogelijkheid dat wij 's avonds en in het weekend voor u werken om de gevraagde deadline te halen. Voor grote spoedopdrachten kunnen wij meerdere vertalers inzetten zodat de levertijd nog eens verkort wordt.

Geheimhouding gewaarborgd

De werkwijze van Esperanto WBT houdt rekening met het feit dat geheimhouding van de te vertalen teksten en de vertalingen hiervan vaak van groot belang is. Dit gebeurt onder meer door geheimhoudingsclausules in de arbeidscontracten van alle medewerkers. Dit geldt voor vaste vertalers, freelance vertalers, management, beleidsbepalende personen en alle overige medewerkers. 
Wij zullen met veel plezier en zorg aan uw opdrachten werken en zijn u graag van dienst!

Voordeel voor SRA-leden: 12% korting op al uw opdrachten.

Meer Informatie / Contact

Esperanto WBT Arnhem
Jansbinnensingel 17
6811 AK  Arnhem
T 026  445 99 26
E arnhem@esperanto.nl
Esperanto WBT Den Haag
Ieplaan 84
2565 LP  Den Haag
T 070  363 77 89
E denhaag@esperanto.nl