Thuis in uw branche

Mantelovereenkomst Pensioen

Optimaal tarief bij Nationale Nederlanden

SRA had voor haar leden een kortingsregeling bij Nationale-Nederlanden voor twee pensioenproducten: Comfort Pensioen en Bewust Pensioen. Deze kortingsregeling is aangepast.

Nationale Nederlanden PensioenWat is anders?

Tot op heden was er een kortingsregeling voor zowel Bewust Pensioen als Comfort Pensioen. Voor Comfort Pensioen blijft deze kortingsregeling in de huidige vorm bestaan. Voor Bewust Pensioen komt de kortingsregeling te vervallen. In november 2014 is voor Bewust Pensioen een prijsverlaging doorgevoerd. Bewust Pensioen is nu zo scherp geprijsd dat extra kortingsregelingen niet meer mogelijk zijn. 

Hoe ziet de kortingsregeling eruit voor Comfort Pensioen?

De kortingsregeling voor Comfort Pensioen blijft 1% korting over de totale jaarpremie (omvangskorting). Geef altijd bij een offerte aanvraag aan dat u lid bent van SRA en dat u gebruik wilt maken van deze korting.

Meer over Bewust Pensioen en Comfort Pensioen

Comfort Pensioen

Comfort Pensioen is een gegarandeerd pensioen waarmee werknemers precies weten waar zij aan toe zijn en geen enkel risico lopen.

Bewust Pensioen

Bewust Pensioen is een pensioen waarbij beleggen en garantie worden gecombineerd. De werkgever bepaalt de verhouding van deze combinatie. De werknemer kan zelf voor aanvullende garanties kiezen.

Andere pensioenproducten van Nationale-Nederlanden

Naast Comfort Pensioen en Bewust Pensioen, biedt Nationale-Nederlanden ook Essentie Pensioen. Dit is een pensioen op basis van beleggingen. Voor Essentie Pensioen is er geen kortingsregeling afgesproken.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust telefonisch contact op met Nationale-Nederlanden via 010 513 02 80.