Thuis in uw branche

Gemak voor de werkgever

My Performance tool

De My Performance tool is gefocust op de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. Het is mogelijk uw medewerkers op drie niveaus doelen te laten formuleren: op organisatie-, team- en op individueel medewerkersniveau. U als werkgever helpt medewerkers bij het bepalen en behalen van hun ontwikkeldoelen in het overzichtelijke systeem van de tool.

Daarnaast is het duidelijk welke trainingen en doelen bepaald en behaald worden. Met behulp van een dashboard heeft u inzicht in de meest gekozen competenties en werkzaamheden en de daaraan gekoppelde doelstellingen en trainingen. Hiermee heeft u als werkgever belangrijke statistieken in handen.

Samen in 'gesprek'

De tool is geen vervanging van het ‘gesprek’ met uw medewerker, maar biedt ondersteuning. Zodra de medewerker zijn ontwikkelplan/jaarplan heeft afgerond, krijgt u daar een melding van uit het systeem. Door aan het begin van het jaar een jaarplanning te maken met voortgangsgesprekken, ontstaat er een continue dialoog. Tijdens de gesprekken kan er ingelogd worden in de My Performance-tool en kan de voortgang worden vastgelegd.

Overzichtspagina My Performance tool

Contact

Heeft u vragen over de My Performance-tool? Neem contact op met: 

 Bram Mookhoek 

Bram Mookhoek
HR Consultant
E bmookhoek@sra.nl
T 030 656 60 60