Thuis in uw branche
Alle branchesContactformulier

Medische zorg

Branchekennis

Zorg icoon

De medische zorg had voor de coronacrisis al te kampen met een personeelstekort. Een sterk werkgeversmerk en een strategisch personeelsbeleid met specifieke aandacht voor duurzame inzetbaarheid zijn onmisbaar.

Duurzaamheid verdient ook focus in bredere zin, bijvoorbeeld de reductie van afval. Digitalisering en samenwerking dragen hieraan bij. 

Publicaties

Het SRA-BiZ Sectorrapport Branches in Zicht geeft uniek inzicht in de actuele financiële trends en verwachtingen per branche.  Elk jaar worden de uitkomsten – de eerste harde cijfers over het afgelopen jaar - in mei gepubliceerd op de voorpagina van het Financieele Dagblad. In de branchesignaleringen worden advieskansen en specifieke vraagstukken voor de branche uitgelicht.

Medische zorg en duurzaamheid

Duurzame inzetbaarheid van personeel, energiebesparing en afvalreductie zijn belangrijke thema’s binnen de medische zorg. Wat betekent dat voor uw advisering?

Bijeenkomsten

Ontwikkeling en verdieping van branchekennis vindt plaats tijdens SRA-Branchegroepen, cursussen, de BiZ-Kennisdag en kringen.

Nieuws

Dagelijks worden in de SRA-Nieuwsbank (alleen beschikbaar voor Nieuwsbank-abonnees) advieswijzers, (branche)nieuws en nieuwsbrieven geplaatst voor uw klanten in het mkb en de medische zorg.

Vaktechniek

BiZ-data geven inzicht in brancherisico’s en worden daarom toegepast in de fiscale- en samenstelpraktijk. Onder meer in de werkprogramma’s.

BiZ-data worden ook gebruikt bij de berekening van het risicoprofiel door middel van rating. Voor BiZ-abonnees is deze brancherating een integraal onderdeel van de benchmarkrapportage. 

CAO's

Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Leonie Derksen

Leonie Derksen
Kennismanager
T 030 656 60 60
E lderksen@sra.nl

 

Bekijk alle branches