Thuis in uw branche

De voorbeschouwing

  • Auteur: Paul Dinkgreve
  • Publicatiedatum: 22-6-2018

Als afsluiting van het seizoen geef ik u een vooruitblik naar de bestuurspresentatie van de Accountancykring in september. Die zal in het teken staan van het kwaliteitsbeleid van onze vereniging dat de totale dienstverlening van de SRA-kantoren betreft.

Vanuit dit centrale thema slaat het bestuur een aantal beleidsmatige piketpalen. Missie en visie is daarbij van belang, wat willen we samen met elkaar bereiken in de verantwoordingsketen. Welke knaapjes we allemaal aan deze kapstok hangen, werken we verder in de zomer voor u uit.

SRA betrokken bij Ontwikkelagenda Belastingdienst 

Voor nu zoom ik even kort in op de MKB Ontwikkelagenda van de Belastingdienst. Uiteraard is SRA betrokken in gesprekken met het management en u kunt ervan op aan dat wij de nodige input hebben gegeven. Volgens planning zal de staatssecretaris van Financiën nog voor zijn zomerreces communiceren over deze agenda. 

Dit dagboek gaat nu met verlof. Eind augustus staan we weer in de startblokken voor een nieuw seizoen vol uitdagingen. Het spel gaat dan op de wagen. Tot dan!

 

Terug naar de overzichtspagina Lobby dagboek