Thuis in uw branche
Contact / Reacties Uw eigen visie, suggesties, wensen of aanbevelingen zijn van harte welkom! Geef uw reactie

100% SRA-deelname aan Monitor?!

  • Auteur: Paul Dinkgreve
  • Publicatiedatum: 16-6-2017

Binnen het verband van de werkgroep niet-oob hebben we vandaag ook gekeken hoe we willen en moeten omgaan met het beeld van de Monitor Publiek belang voor niet-oob-accountantsorganisaties. Nog niet alle SRA-kantoren hebben het kruisje van deelname aangevinkt.

We hebben ons als SRA bestuur gecommitteerd om bij SRA-leden een 100% deelname te krijgen. Ik wil nog maar eens benadrukken dat het niet de bedoeling is dat de maatregelen geheel en onverkort worden toegepast bij alle vergunninghouders. De maatregelen moeten, afhankelijk van schaalgrootte en samenstelling van de organisatie, toepasbaar zijn en/of kantoorspecifiek gemaakt worden. Dat kan, bijvoorbeeld met alternatieven ingekleed en vastgelegd binnen de organisatie, zodat hetzelfde doel van de maatregelen bereikt wordt.

Ik ga ervanuit dat elk kantoor die zijn verantwoordelijkheid neemt en beschrijft welke maatregelen wel en niet, en/of met alternatieven zijn toegepast, goed in de wedstrijd zit. Ik doe dan ook een beroep op uw creativiteit om de doelstelling van kwaliteitsverbetering en cultuurverandering binnen uw kantoororganisatie op een voor u acceptabele wijze te bereiken.
 

Terug naar de overzichtspagina >>