Thuis in uw branche

Fusie Moore MTH en KroeseWevers afgerond

  • Publicatiedatum: 8-1-2024
Dagelijks Bestuur Moore MKW. Vlnr Ton Rakke, Olaf ten Hoopen en Eric Hutten
Het dagelijks bestuur van Moore MKW. Vlnr: Ton Rakké, Olaf ten Hoopen en Eric Hutten

De fusie tussen Moore MTH, KroeseWevers en de aansluiting van UNP is succesvol afgerond. Vanaf 2024 gaan zij verder als één Moore MKW. Eric Hutten (directievoorzitter Moore MKW): ''Ik ben trots dat wij nu één organisatie, één Moore MKW zijn. Het afgelopen jaar hebben wij met elkaar ontzettend hard gewerkt om van meerdere bedrijven één krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie te maken.''

Krachtig en toekomstbestendig

Door de fusie kan Moore MKW voor klanten de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening waarborgen. Daarnaast versterken zij de internationale positie dankzij het netwerk Moore Global. Hierdoor staan ze in verbinding met 30.000 specialisten in meer dan 110 landen.

Moore MKW kan door de samenvoeging beter proactief inspelen op digitalisering, innovaties en duurzaamheid. Daardoor hebben zij voor medewerkers en ondernemers alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en de samenleving.

Blijvende aandacht in de regio's

Het hart van Moore MKW klopt op de 19 bezoekerslocaties, verspreid over de regio's boven de rivieren. Zo is de expertise dicht bij de ondernemers en levert Moore MKW een bijdrage aan het lokaal ondernemerschap. ''Wij investeren in regionale initiatieven om zo maatschappelijke impact te maken. Hierbij hebben wij aandacht voor behoud van talent in de regio's'', voegt Ton Rakké (lid dagelijks bestuur Moore MKW) toe.

Samen één

2023 stond in het teken van 'samen één organisatie worden'. Het was een megaklus. In november is dit met een fusiefeest samen gevierd. Ook is er veel aandacht besteed aan de organisatiecultuur. Olaf ten Hoopen (vicevoorzitter directie Moore MKW) licht toe: ''We hebben samen met onze medewerkers gewerkt aan één nieuwe gezamenlijke cultuur. Hier zijn onze kernwaarden uit ontstaan: teamwork, plezier, balans, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit. Dit vormt de fundering voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en hoe wij onze missie willen bereiken.''

Zichtbaar als Moore MKW

Nu de fusie is afgerond, laten zij de merken Moore MTH, KroeseWevers en UNP achter zich. Vanaf 8 januari 2024 zijn ze zichtbaar als één Moore MKW. De nieuwe uitstraling en branding is allereerst terug te zien in de naamsbekendheidscampagne waarin de werkgeversbelofte 'Omdat geluk telt' centraal staat. Maar ook in alle andere communicatie-uitingen. Denk hierbij aan sociale media, de website, nieuwsbrieven, e-mails en bezoekerslocaties.