Thuis in uw branche

Veilig bestanden delen met SRA

Bij SRA vinden we het belangrijk dat u bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze leden een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. Het versturen van bestanden via e-mail en/of USB-stick behoren hierbij definitief tot de verleden tijd.

In de praktijk zien wij soms dat leden gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. SRA raadt deze mogelijkheden af en geeft de voorkeur aan onze eigen uploaddienst, zodat u veilig met ons bestanden kunt delen.

Uploaden >>

SRA's uploaddienst in de praktijk

SRA’s uploaddienst werkt snel en effectief. Klik allereerst op de knop Uploaden. Er wordt een venster zoals hieronder geopend.

  1. Voer uw emailadres in, zodat we weten wie de afzender is.
  2. Voer het e-mail adres in van uw contactpersoon bij SRA.
  3. Wilt u nog extra informatie toevoegen, dan kunt u dat hier ingeven.
  4. Voeg de bestanden toe die u wilt verzenden naar SRA.

Uploaddienst SRA

Als u klaar bent met het toevoegen van de bestanden, klik dan op 'Verzend bestanden'. Heeft u een verkeerd bestand toegevoegd, dan is dat geen probleem. Klik dan op de prullenbak achter het bestand en het bestand wordt verwijderd.

Als alles gelukt is, krijgt u onderstaande melding te zien. De medewerker van SRA ontvangt een e-mail dat u bestanden heeft geplaatst en kan deze verder in behandeling nemen.

Uploaddienst SRA verzonden

Contact

Neem voor vragen contact op met SRA-Automatisering:

E automatisering@sra.nl
T 030 656 60 60