Thuis in uw branche

Update Branche in Zicht: De eerste jaarrekeningen 2012 zijn binnen!

  • Publicatiedatum: 21-2-2013

Goed nieuws van het Branche in Zicht-front. Nu het nieuwe jaarrekeningseizoen is begonnen, hebben SRA-kantoren de eerste jaarrekeningen over 2012 in de benchmarkdatabase geüpload. Eerder berichtten wij u al dat de database al meer dan 17.500 bevatte. Op dit moment telt de benchmarkdatabase 18.500 jaarrekeningen terwijl er dagelijks meer jaarrekeningen bijkomen.

Welkom bij BiZ!

De afgelopen twee weken mochten we nog eens 11 SRA-kantoren begroeten als deelnemer aan dit unieke product: Tavernemeun Accountants, DeWaardKramer Adviseurs en Accountants, Van Zwol Wijntjes Accountants & Belastingadviseurs, AccountXperts, Inventive Control Accountants en Belastingadviseurs, Kamphuis & Berghuizen Accountants en Belastingadviseurs, Maes Accountants & Adviseurs, B&B Van der Vis en Den Boer Accountants en Adviseurs B.V., Huibers Accountants & Belastingadviseurs, De Wolf en Partners en Nieuwint & Van Beek Accountants en Belastingadviseurs.

BiZ enquête

Op 1 februari jl. heeft het SRA-bureau naar alle kantoren een enquête verstuurd om in kaart te brengen welke branches prioriteit moeten krijgen bij het opstellen van de brancherapporten. Uw input wordt op dit moment geanalyseerd. Volgende week maken we bekend van welke branches, op welk tijdstip, brancherapporten beschikbaar worden gesteld. Kleine tip van de enquêteresultaten: het enthousiasme van SRA-kantoren over BiZ is erg groot. Op de vraag of uw kantoor zou willen deel nemen aan BiZ, geeft 42% van de SRA-kantoren aan zeker te willen participeren; 55% van de kantoren wil misschien deelnemen en maar een enkeling (3%) geeft aan zeker niet te willen deelnemen.

Meer weten?

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie over het aantal jaarrekeningen en de voortgang van dit unieke concept. U kunt zich daar vanzelfsprekend ook aanmelden als nieuwe deelnemer aan BiZ!