Thuis in uw branche

Format volledige BiZ-Brancherapport gereed

  • Publicatiedatum: 20-3-2013

SRA is binnen een van haar prestigeprojecten Branche in Zicht bezig met het ontwikkelen van uitgebreide benchmarkrapportages. Dit rapport geeft naast benchmarkgegevens ook inzicht in branchegerichte thema’s, trends & ontwikkelingen en verbeterscenario’s voor de ondernemer. SRA noemt deze rapportages dan ook brancherapporten in plaats van benchmarkrapportages, omdat het rapport veel meer biedt dan alleen maar de cijfers.

Het SRA-Bureau heeft inmiddels het format voor deze brancherapportage geoptimaliseerd. Nieuwsgierig? Download dan een concept-brancherapport. Dit format gebruiken we als blauwdruk om voor de 30 belangrijkste branches rapporten op te stellen. Wilt u weten welke 30 branches in Branche in Zicht worden belicht met de daarbij bijbehorende planning? Kijkt u dan op www.sra.nl/biz.

Welkom bij BiZ!

De afgelopen twee weken mochten we nog eens drie SRA-kantoren begroeten als deelnemer aan dit unieke product: Maas Accountants BV, Nijhof Groep en BML Accountants en Adviseurs.

Meer weten?

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie en de voortgang van dit unieke concept. Zo zijn er inmiddels 19.877 jaarrekeningen geupload in de benchmarkdatabase. U kunt zich op de website vanzelfsprekend ook aanmelden als nieuwe deelnemer aan BiZ!