Thuis in uw branche

Kreston Nederland verwelkomt twee nieuwe kantoren

  • Publicatiedatum: 10-3-2023
Kreston Van Velzen
De taart wordt aangesneden bij Van Velzen accountants & adviseurs

Van Velzen (Warmond) en Qwintess (Noordwijk) bundelen vanaf 8 maart de krachten met Kreston NL. Kreston bouwt zo verder haar netwerk in Nederland uit. Met de nieuwe kantoren heeft Kreston NL nu ruim 650 medewerkers, verspreid over acht kantoren en 21 vestigingen.

Beide kantoren kregen bezoek van Gooitzen Boonstra (Voorzitter Kreston NL) en Martin Hommersom (Director Kreston Global) en werden verrast met een lekkere taart om de goede samenwerking feestelijk te starten. Bij Qwintess was ook prof. Niels van Nieuw Amerongen namens de Kreston NL leerstoel MKB Accountancy aan de businessuniversiteit Nyenrode aanwezig.

Over Van Velzen (Warmond)

Aangenaam, in daadkracht en dienstverlening. Dat is waar Van Velzen accountants & adviseurs voor staat. Met een efficiënte werkwijze, heldere kijk op accountancy, actuele kennis van fiscale zaken en een zorgvuldig opgebouwd netwerk staat Van Velzen haar klanten op alle financiële gebieden bij.

Kreston QwintessOver Qwintess (Noordwijk)

Qwintess wilt vooruit: met een ambitieus team van fiscale en accountancy experts zijn zij elke dag onderweg naar morgen. Om vooruitgang te borgen, wilt Qwintess dé kweekvijver zijn voor jong talent in de regio.

Met deze uitbreiding bouwt Kreston NL verder aan een dekking van het netwerk door het hele land. Kreston NL is onderdeel van Kreston Global, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren. Doel is om ondernemers te helpen hun doelen te bereiken en te bouwen aan een sterke, duurzame relatie.